AQUAMARINE | MEDIUM kábelharisnya

Cikkszám SL-M-AQ Kategóriák ,

5.0 mm — 13.5 mm

< 10m
650 Ft / m
10 - 30m
625 Ft / m
> 30m
600 Ft / m

650 Ft / méter

× 1m

A megrendelt mennyiséget igyekszünk minden esetben egyben küldeni. Amennyiben ez nem lehetséges, felvesszük veled a kapcsolatot.

UV-álló

Kábelharisnyáink ellenállnak az UV fény káros hatásainak, így kültéri használat esetén sem kell aggódnod, hogy veszítenek színtelítettségükből vagy akár romlik az anyagminőségük.

Garantált minőség

Élvezni fogod termékeinket!
100% német minőség, 0% kompromisszum.

Gyönyörű színek

100% egyedi színminőség a harisnyázás világában. Az MDPC-X hozza el a legszebb, telített, ragyogó és élénk színeket.

Ólommentes

Az MDPC-X kábelharisnyák a német autóipar legmagasabb minőségi és védelmi előírásainak megfelelően készültek, így nem kell tartanod a melegítéskor fellépő káros gázoktól.

AQUAMARINE | MEDIUM kábelharisnya

Az MDPC-X AQUAMARINE-BLUE kábelharisnya a legelső színek között volt az MDPC-X 2007-es indulásakor. Egy közepeskék árnyalat, a türkiz érintésével. Az extrém fluoreszkálás UV-A fény hatására természetesen ennél a színnél sem marad el.Az Aquamarine MKII igazi szépségét és intenzitását természetes napfényben mutatja meg. Mesterséges megvilágítás mellett a B-Magic Blue színt ajánljuk. Egész egyszerűen azért, mert a B-Magic Blue úgy lett megtervezve, hogy minden helyzetben tökéletes, gyönyörű középkék színe legyen. Az Aquamarine MKII-t a következő színek mellé ajánljuk jó szívvel: Lambo-Greeny, Atomic-Green, White, Black és Grey harisnyák.