AREA-51 | MEDIUM kábelharisnya

Cikkszám SL-M-AR Kategóriák ,

5.0 mm — 13.5 mm

< 10m
650 Ft / m
10 - 30m
625 Ft / m
> 30m
600 Ft / m

650 Ft / méter

× 1m

A megrendelt mennyiséget igyekszünk minden esetben egyben küldeni. Amennyiben ez nem lehetséges, felvesszük veled a kapcsolatot.

UV-álló

Kábelharisnyáink ellenállnak az UV fény káros hatásainak, így kültéri használat esetén sem kell aggódnod, hogy veszítenek színtelítettségükből vagy akár romlik az anyagminőségük.

Garantált minőség

Élvezni fogod termékeinket!
100% német minőség, 0% kompromisszum.

Gyönyörű színek

100% egyedi színminőség a harisnyázás világában. Az MDPC-X hozza el a legszebb, telített, ragyogó és élénk színeket.

Ólommentes

Az MDPC-X kábelharisnyák a német autóipar legmagasabb minőségi és védelmi előírásainak megfelelően készültek, így nem kell tartanod a melegítéskor fellépő káros gázoktól.

AREA-51 | MEDIUM kábelharisnya

Mit is írhatnánk az MDPC-X AREA-51 kábelharisnyáról?

Ha úgy gondolod neon sárga, tegyél mellé valami sárgát. Ha neonzöldnek gondolod, hasonlítsd össze valami zölddel. Egy igazi földönkívüli szín az MDPC-X -től, Area 51 kódnévvel. Ezt a szín egyszerűen úgy alkották meg, hogy nem evilági. Amennyire technológiailag megvalósítható fluoreszkál és már a legkisebb napfényre is beragyogja környezetét. UV-fény alatt mutatja meg igazán, hogy ezen a bolygón nem készülhetett. Az Area-51 kábelharisnya alapanyaga enyhén átlátszó, hogy elérje a kívánt űrlényes effektet zselés hatással. Mindkét (sárga és zöld) színspektrumhoz könnyen illeszkedik. Kétrétegű harisnyázásnál ha fehér alapot adsz neki, inkább neon-sárga, míg feketével inkább neon-zöld.