GRAND-BLEU | SMALL kábelharisnya

Cikkszám SL-S-GB Kategóriák ,

1.7 mm — 7.8 mm

< 10m
500 Ft / m
10 - 30m
475 Ft / m
> 30m
450 Ft / m

500 Ft / méter

× 1m

A megrendelt mennyiséget igyekszünk minden esetben egyben küldeni. Amennyiben ez nem lehetséges, felvesszük veled a kapcsolatot.

UV-álló

Kábelharisnyáink ellenállnak az UV fény káros hatásainak, így kültéri használat esetén sem kell aggódnod, hogy veszítenek színtelítettségükből vagy akár romlik az anyagminőségük.

Garantált minőség

Élvezni fogod termékeinket!
100% német minőség, 0% kompromisszum.

Gyönyörű színek

100% egyedi színminőség a harisnyázás világában. Az MDPC-X hozza el a legszebb, telített, ragyogó és élénk színeket.

Ólommentes

Az MDPC-X kábelharisnyák a német autóipar legmagasabb minőségi és védelmi előírásainak megfelelően készültek, így nem kell tartanod a melegítéskor fellépő káros gázoktól.

GRAND-BLEU | SMALL kábelharisnya

Az MDPC-X GRAND-BLEU a legsötétebb és leginkább luxusos kék árnyalat, ami valaha is készült. A GRAND-BLEU a legszebb sötétkék, még egy lépés az elegáns, természetes megjelenés felé. Tökéletes választás lehet fekete helyett, de persze kombinálhatjuk is vele. Az alábbi színekkel különösen jól mutat: Platinum-Grey, Fehér árnyalatok, Vivid-Violet, Riviera-Blue, B-Magic Blue, Purple, Perfect-Pink, Diamond-Red, Mellow-Yellow és Vanilla-Sands. Ha kifejezetten dinamikus kinézetet keresel, akkor Atomic-Green vagy Lambo-Greeny harisnyákkal ajánljuk. Grand-Blue – Mestermunka a sötétkék harisnyák között.