Kábelharisnya

MDPC-X KÁBELHARISNYA
100% egyedi, 100% német minőség

Az MDPC-X 2007 óta világszerte ismert legendás kábelharisnyáiról, egyedi minőségéről. Az MDPC-X kábelharisnya minden tekintetben egyedülálló, a kompromisszumok nélküli filozófiánknak megfelelve, így a világ vezető színminőségét, gyártási és alapanyag-minőségét hozza el. A legmodernebb német gépeken, magasan képzett és jól fizetett szakemberek által, Németországban, az MDPC-X-nél gyártják.

MDPC-X kábelharisnya, kompromisszumok nélkül!

 • 100% -ban Németországban gyártva, beleértve minden alapanyagot.
 • Ólommentes alapanyagok és színek: A kábelharisnya megolvasztásakor nincs intoxikáció belégzéskor.
 • Az MDPC-X kábelharisnya 100% -ban újrahasznosítható.
 • Globálisan egyedi színek. A világ vezető színkészítő technológiája lehetővé teszi számunkra, hogy a legszebb, telített, ragyogó és élénk színeket hozzuk létre.
 • Sok MDPC-X kábelharisnya színe fluoreszkáló UV fénynél, anélkül, hogy veszélyeztetné az átlátszóságot.
 • Németország legjobb minőségű UV-stabilizátorai védik a kábelharisnya anyagainkat és a színünket kültéri felhasználáskor és UV sugárterhelés ellen.
 • Rendkívül kitágítható kábelharisnya, amelyet áthúzhatunk csatlakozókon és más akadályokon. Ez teszi az MDPC-X megoldást nagyon széles körben alkalmazhatóvá.
 • A maximális merevség a hosszirányban fonott szerkezetnek köszönhetően tökéletesen egyenes vagy több ívű kábelt hozhat létre, amelyek nem hullámoznak.
 • Az MDPC-X fonott kábelharisnyáit Németország autóiparában használják, így a legmagasabb minőségi és védelmi előírások szerint gyártják.
 • Hőre zsugorodó csövekkel és anélkül is tökéletesen használható.

Milyen méretű MDPC-X kábelharisnyára van szükségem?

Az MDPC-X kábelharisnyák összesen 5 különböző méretben érhetőek el, 1.7 mm-es belső átmérőtől 24.0 mm-ig

Kábelharisnyáink a legtökéletesebb fedést az átmérő alsó vagy felső tartományában adják. XTC kábelharisnyánk a teljes tartományban tökéletesen fed.

MDPC-X színek
Egy új osztályt képviselnek

Kábelharisnyáink színeit minden szempontból kompromisszumoktól mentesen állítjuk elő, a legújabb és legmodernebb színkészítő technológiát használva Németországból.

 • Kábelharisnyáink minden alapanyaga és színe ólommentes! Németországban elfogadhatatlan az ilyen kritikus összetevők használata, amelyek továbbra is az ázsiai termékek standardjai.
 • Mindegyik színhez Németország legjobb minőségű UV-stabilizátorait adják hozzá. Ez megakadályozza az anyag és a szín romlását, amikor a terméket napfénynek teszik ki, és amikor a kábelharisnyát szabadban használják.
 • Egy adott szín színárnyalatai nem változnak tételenként. Ugyanazzal a színárnyalattal tervezhetsz a jövőben is.
 • Színes anyagainkat nem adjuk át az iparág más szereplőinek. Nincs más vállalat, amely ugyanazon árnyalatot és anyagkeveréket kínálná.
 • Az áttetszőség az abszolút műszaki minimumra csökken, még a legvilágosabb és fluoreszcens (UV) kábelharisnya színeinkkel is.

Rendkívül tágítható
Tágul az akadályokon, összehúzódik a célponton

 • A tágíthatóság lehetővé teszi a kábelharisnyáink széles körű alkalmazását és helyzeteit.
 • Mindegyik színhez Németország legjobb minőségű UV-stabilizátorait adják hozzá. Ez megakadályozza az anyag és a szín romlását, amikor a terméket napfénynek teszik ki, és amikor a kábelharisnyát szabadban használják.
 • Egy adott szín színárnyalatai nem változnak tételenként. Ugyanazzal a színárnyalattal tervezhetsz a jövőben is.
 • Színes anyagainkat nem adjuk át az iparág más szereplőinek. Nincs más vállalat, amely ugyanazon árnyalatot és anyagkeveréket kínálná.
 • Az áttetszőség az abszolút műszaki minimumra csökken, még a legvilágosabb és fluoreszcens (UV) kábelharisnya színeinkkel is.

Az MDPC-X merevsége
Tökéletes egyenes és többívű kábelek hullámok nélkül

Klasszikus kábelharisnyáink 100% -ban a használhatóság és a műszaki előnyök miatt lettek kifejlesztve. A fonott szerkezet hosszirányban nyújtva tökéletes merevséget biztosít.

 • Kábelharisnyáink a maximális merevségüket az átmérőjük alsó tartományában erik el.
 • A PET-X fonott harisnyáknak kiváló önoltó tulajdonságaik vannak a Nylon alapúakkal szemben, amelyek hirtelen és gyorsan megéghetnek.
 • A kábel fordulása tökéletesen egyenletes kanyarban történik, tökéletes átmenetekkel különböző szögekbe és irányokba.

Garantált minőség
A német autóipar legmagasabb színvonalán

Számos német autóban megtalálhatja fekete kábelharisnyáinkat. Még a német gépjárműgyártók kínai gyáraiban is számos okból nem használnak helyi gyártású kábelharisnyákat. Csak német leányvállalatoktól szerzik be.

 • Rendkívül magas kopásállóság és szakítószilárdság, miközben továbbra is rendkívül rugalmas és tágítható marad.
 • Az MDPC-X merevsége eltávolítja az eredeti kábel hullámosságait és apróbb görbületeitit, lehetővé téve ezzel a kábel / vezeték tökéletes egyenes kialakítását. Még egyenes vízszintes helyzetben is tudja tartani magát a levegőben.
 • Az MDPC-X PET-X szálak víztaszítóak, foltállóak és - UV napsugárzásnak kitéve - változatlanul megtartják színminőségüket és anyagszerkezetüket, szemben a "pamut stílusú" nylon alapú anyagokkal.
 • Az MDPC-X kábelharisnyák extrém környezetekre is készek. Anyagunk -58°C és + 155°C közötti hőmérsékletet is elvisel. Rövid időre még a 215°C-os csúcshőmérsékletet is kibírja.
 • A kábelharisnyák olvadáspontja 240°C. Az olvadás rendkívül jól vezérelhető és rendeltetésszerűen felhasználható a harisnyák végének rögzítésére a huzalszigeteléshez vagy a tárgyon lévő tartószerkezethez.
 • Kiváló ellenállás vegyi anyagokkal, például olajjal, tisztítószerekkel, benzinnel és olyan anyagokkal, mint az izzadság és a sós víz.

Harisnyázási technikák
Zsugorcsővel vagy anélkül

Az MDPC-X kábelharisnyák hőre zsugorodó csövekkel és anélkül is használhatók. Mindkét technikát az MDPC-X segítségével tökéletesítették 2007 tájékán. Az internet tele van tutorialokkal minden kábelharisnyázási technikára és különféle kábeltípusokra.

 • Ha a harisnyázandó tárgy a kábelharisnya tágíthatóságának a közepestől maximális átmérőjéig terjed, akkor nincs szükség semmire a harisnya helyzetben tartására.
 • Amikor a harisnyázandó tárgy a kábelharisnya tágíthatóságának alsó átmérőjénél van, akkor feszítse meg a harisnyát hosszirányban, így az szorosan ráfeszül a tárgyra. Annak érdekében, hogy a kábelharisnya kifeszítve is maradjon, mindkét végét rögzítse hőlégfúvóval, VAGY olvassza harisnyát tárgyra (úgynevezett "zsugorcsőmentes módszer").
 • Zsugorcsőmentes harisnyázási módszer: A kábelharisnyának a kábelhez történő rögzítéséhez általában zsugorcsöveket kell elhelyezni a harisnya vágásához, amikor a harisnya a helyén van a kábelen. Ezután legalább 250°C-ra melegítjük a zsugorcsövet. A kábelharisnya megolvad a zsugorcső alatt, és kötést hoz létre az alatta lévõ tárgyhoz. Ezután eltávolítjuk a zsugorcsövet.

Általános számítási képletünk egyszerű:
Vezetékek száma * vezetékek hossza + 20% = a kábelharisnya mennyisége, amelyre általában szükség van.

Ez a képlet akkor érvényes, ha a kábel átmérője az adott kábelharisnya alacsony vagy közepes tágulási tartományán belül van.

Ha a harisnyát ktágított állapotban alkalmazzák, a maximális átmérőhöz közel, akkor kétszer annyi kábelharisnyára is szükség lehet, mint a kábelhossz.

Az általános számítási képlet egyszerű:
Vezetékek száma * 2 * 1,5 cm + 20% = a zsugorcső mennyisége, amelyre általában szükség van. Ez a képlet olyan helyzetekre érvényes, amikor a kábelharisnyát hosszirányban nyújtva kell rögzíteni.

Nincs különbség a számításban, ha a zsugorcső alatt levő harisnyát megolvasztja (a „zsugorcsőmentes módszerrel”), majd eltávolítja a zsugort, vagy ha csak a zsugorcsövet használja, anélkül, hogy a harisnya alatta megolvadna.

Ha a kábelharisnyát közepesen vagy teljesen kitágított állapotban használják, akkor nem kell semmennyi a kábelharisnya rögzítéséhez, maximum ha védeni akarjuk az elcsúszástól.

Kerülje el az olyan technikákat, mint például a kábelharisnya kábelekhez való préselése, mert a préselt kapcsokat nem erre készítik, és a kapcsolat stabilitása idővel romlik. Ez súlyos elektromos károkat okozhat.