Kábelharisnya

MDPC-X KÁBELHARISNYA
100% egyedi, 100% német minőség

Az MDPC-X 2007 óta világszerte ismert legendás kábelharisnyáiról, egyedi minőségéről. Az MDPC-X kábelharisnya minden tekintetben egyedülálló, a kompromisszumok nélküli filozófiánknak megfelelve, így a világ vezető színminőségét, gyártási és alapanyag-minőségét hozza el. A legmodernebb német gépeken, magasan képzett és jól fizetett szakemberek által, Németországban, az MDPC-X-nél gyártják.

MDPC-X kábelharisnya, kompromisszumok nélkül!

Milyen méretű MDPC-X kábelharisnyára van szükségem?

Az MDPC-X kábelharisnyák összesen 5 különböző méretben érhetőek el, 1.7 mm-es belső átmérőtől 24.0 mm-ig

Kábelharisnyáink a legtökéletesebb fedést az átmérő alsó vagy felső tartományában adják. XTC kábelharisnyánk a teljes tartományban tökéletesen fed.

MDPC-X színek
Egy új osztályt képviselnek

Kábelharisnyáink színeit minden szempontból kompromisszumoktól mentesen állítjuk elő, a legújabb és legmodernebb színkészítő technológiát használva Németországból.

Rendkívül tágítható
Tágul az akadályokon, összehúzódik a célponton

Az MDPC-X merevsége
Tökéletes egyenes és többívű kábelek hullámok nélkül

Klasszikus kábelharisnyáink 100% -ban a használhatóság és a műszaki előnyök miatt lettek kifejlesztve. A fonott szerkezet hosszirányban nyújtva tökéletes merevséget biztosít.

Garantált minőség
A német autóipar legmagasabb színvonalán

Számos német autóban megtalálhatja fekete kábelharisnyáinkat. Még a német gépjárműgyártók kínai gyáraiban is számos okból nem használnak helyi gyártású kábelharisnyákat. Csak német leányvállalatoktól szerzik be.

Harisnyázási technikák
Zsugorcsővel vagy anélkül

Az MDPC-X kábelharisnyák hőre zsugorodó csövekkel és anélkül is használhatók. Mindkét technikát az MDPC-X segítségével tökéletesítették 2007 tájékán. Az internet tele van tutorialokkal minden kábelharisnyázási technikára és különféle kábeltípusokra.

Általános számítási képletünk egyszerű:
Vezetékek száma * vezetékek hossza + 20% = a kábelharisnya mennyisége, amelyre általában szükség van.

Ez a képlet akkor érvényes, ha a kábel átmérője az adott kábelharisnya alacsony vagy közepes tágulási tartományán belül van.

Ha a harisnyát ktágított állapotban alkalmazzák, a maximális átmérőhöz közel, akkor kétszer annyi kábelharisnyára is szükség lehet, mint a kábelhossz.

Az általános számítási képlet egyszerű:
Vezetékek száma * 2 * 1,5 cm + 20% = a zsugorcső mennyisége, amelyre általában szükség van. Ez a képlet olyan helyzetekre érvényes, amikor a kábelharisnyát hosszirányban nyújtva kell rögzíteni.

Nincs különbség a számításban, ha a zsugorcső alatt levő harisnyát megolvasztja (a „zsugorcsőmentes módszerrel”), majd eltávolítja a zsugort, vagy ha csak a zsugorcsövet használja, anélkül, hogy a harisnya alatta megolvadna.

Ha a kábelharisnyát közepesen vagy teljesen kitágított állapotban használják, akkor nem kell semmennyi a kábelharisnya rögzítéséhez, maximum ha védeni akarjuk az elcsúszástól.

Kerülje el az olyan technikákat, mint például a kábelharisnya kábelekhez való préselése, mert a préselt kapcsokat nem erre készítik, és a kapcsolat stabilitása idővel romlik. Ez súlyos elektromos károkat okozhat.