MDPC-X Szignózott tüskekiszedő | eredeti MOLEX

Cikkszám T-PR-MLXS-1 Kategória

7 490 Ft

Az Eredeti tüske-eltávolító egyenesen a MOLEX cégtől. Minden egyszer darabot többszörösen ellenőrzünk, mielőtt szignózásra, majd hozzád kerül. Csak olyan terméket kaphatsz, ami 100% tökéletességgel működik.

Az Eredeti tüske-eltávoító a MOLEX-től

Ez az egyetlen, hivatalos, amerikában készült tüske-eltávolító ATX, EPS és PCI-E tüskékhez – és persze a legjobb, egyenesen a gyártótól. Ezzel van a legjobb esélyed sikeresen szétszedni egy csatlakozót, hisz 100%-ban a szabvány szerint készül. Semmi kompromisszus, mint az már megszokott.

 

Hogyan tanulhatom meg ennek a használatát? Van hozzá leírás?

A második képünkön látszik egy rövid, hivatalos útmutató egyenesen a MOLEX-től, de minden eszköz mellé küldünk egy részletesebb leírást is.

A professzionális modderek miért kerülik más eszközök használatát?

Természetesen más otthoni eszközzel is szétszedhetők a csatlakozók, gemkapocs, gombostű, ám ezeknek a hegye gyakran vastagabb, mint termékünknek, így kárt tehetnek a csatlakozóban, vagy a tüskében.

Miért vastagabb a legtöbb szétszedő, mint ez?

Gyengébb anyagminőség –> Nagyobb anyagvastagság. Erre azért van szükség, hogy ne törjön el elsőre az eszköz ha kicsit ferdébben tarton, vagy rosszul használod. Termékünket csak nagyon komoly emberi hiba hatására tudod tönkretenni.

A vastagabb hegyek elméleti síkon könnyebbé teszik a szétszedést, ez mégis rövidlátó és hibás gondolkodás. Ha valami vastagabb eszközzel próbálkozunk, akkor pont a tartó szárnyak rugalmasságát és tartósságát kockáztatjuk

Mi történhet?

A tüske nem illeszkedik pontosan a helyére, ettől előbbutóbb kilazulhat, elmozdulhat, ez pedig stabilitási problémákhoz vezethet. Legrosszabb esetben elektromos zárlat is keletkezhet, ami a hardver károsodását okozhatja.

Utánzatok és a mögöttes történet.

Gyakran összefuthatsz olyan termékkel, amik nagyon hasonlítanak ehhez. Ezeket legtöbbször olyan cégek készítik, akik elégedetlenek azzal, hogy nagyon minimális (vagy egyáltalán semmilyen) hasznot hoz nekik az eredeti MOLEX tüske-eltávolító. Ezért hát olcsó utánzatok gyártásába fognak, amiket zsugorcsővel, vagy valamilyen markolattal látnak el, hogy legalább a hegye nagyjából hasonlítson az eredetire.

Az MDPC-X -szel a legjobb terméket kapod. Nem hasonlót, nem majdnem ugyanolyat. Nincs kompromisszum, az igazi szerszám nem csak játékszer.

További varációk