Save-My-Wallet gazdaságos tüske elvávolító

Cikkszám T-PR-SMW Kategória

1 390 Ft

A híres S.M.W (Save-My-Wallet) tüske elvávolító a legjobb ár/érték arányú termék a piacon a kövér 4-tűs csatlakozók (sokszor tévesen molex csatlakozónak hívják ezeket) szétszedéséhez. A két magas precizitású csővel ( ami természetesen Németországban készült), mindent megkapsz amire szükséged lehet.

A fényképeken láthatsz egy példát az összeszerelésre. Ez csak egy a sok közül, de biztos hogy Te ennél is jobb megoldást ki tudsz találni 🙂
Az eszköz használata nagyon egyszerű: A “Molex” tüske méretétől függően, a passzoló darabot rá kell nyomni teljesen, közben a vezetéket is nyomni az eszköz felé, majd a vezetéket kihúzni a csatlakozóból.

Ez az eszköz egyetlen egyszerű céllal jtt létre. A legjobb minőség, a legjobb áron. Ez a termék ideális eredeti MOLEX gyártmányú, szignózott tüskekiszedőnkhöz, ezzel máris birtokodban lesz a legjobb elérhető páros.

3-tűs ventilátorokhoz, USB csatlakozókhoz körömvágó olló hegyét, vagy egyéb otthon fellelhető tárgyat ajánlanánk, legtöbbször gyorsabban lehet ilyenekkel dolgozni, mint a különböző csoda kínai modding-játékokkal. Tűzőkapocs előnyben, köszi Atke!

További varációk