Szállítás és fizetés

A webshopunkban leadott rendelések kiszállításáért a rendelt terméktől (súly, méret, darabszám) és a kiszállítás helyétől függően szállítási díjat kell fizetni a megrendelt termékek árán felül.
Kiszállításakor a Futárszolgálat lehetőséget biztosít a Vásároló számára, a megrendelt termékek tételes ellnőrzésére. Átvételkor a Vásárló aláírásával igazolja a Futárszolgálat részére, hogy átvette a csomagot illetve, hogy mind külsőleg mind pedig tartalmilag megfelel a leadott rendelésnek.
Amennyiben a Vásárló bármilyen sérülést tapasztal a termékben, arról jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie a futártól. Ilyen esetekben a vásárlónak lehetősége van felvennia kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és az ÁSZF-ben foglaltak szerint egyeztetnie az áru visszavételéről vagy cseréjéről. Amennyiben csak a termék csomagolása sérült, úgy nem áll módunkban cserét vagy visszavételt biztosítani.
Átvétel kiszállítással
A leadott rendeléseket legkésőbb a következő munkanapon feladjuk, amennyiben minden termék raktáron van. Hiányos raktárkészlet esetén az termékek utánrendelése 4-5 napot vesz igénybe. A feladás napján a feladást követően erről a Vásárlót e-mailben tájékoztatjuk a csomagszámmal együtt mely birtokában nyomon tudja követni csomagja státuszát a Futárszolgálat a weboldalán. Fizetésre átvételkor lehetőség van készpénzben vagy bizonyos esetekben akár bankkártyával is. Amennyiben nem szeretne utólag fizetni, úgy vásárlásnál választhat bankkártyás vagy előre utalásos fizetést is. A szállítás minden esetben napközben történik, ezért olyan időpont és cím választása a célszerű, ahol a futár munkaidőben el tudja érni.
GLS Futár
– Leghosszabb oldal: 35cm
– Max. súly: 40kg
– Szolgáltatás ára: 1.990 Ft
– Utánvét díja: 990 Ft
Rendelését a feladást követő 1-2 munkanapon veheti át. A feladásról értesítő e-mailt küldünk a csomagszámmal és a csömegkövetés menetéről.
Szállítás és fizetés 1
Foxpost Csomagautomata
– Max. csomagméret: 60 cm x 36 cm x 61 cm
– Max. súly: 25kg
– Szolgáltatás ára: 990 Ft
Rendelését a feladást követő 2-3 napon belül veheti át a választott csomagautomatában. A feladásról értesítő e-mailt küldünk a csomagszámmal és a csömegkövetés menetéről.
Szállítás és fizetés 2
Amennyiben a megrendelt remékek összértéke meghaladja az 50.000 Ft-ot, úgy a szállítási díj mindkét szolgáltatás esetében ingyenes.
Csak akkor adja le rendelését, amennyiben biztos benne, hogy az termékeket át is veszi, mivel azok beszerzése, összekészítése és feladása jelentős munkával jár.

A megrendelés kifzetésének módjai:

  • Közvetlen banki átutalás cégünk bankszámlájára.
  • Fizetés PayPal-on keresztül cégünk PayPal számlájára.
  • Utánvétes fizetés, mely csak GLS futárszolgálat esetében érhető el. Az utánvét díja 990 Ft.
  • Bankkártyás fizetés a Paylike vagy Stripe fizetési szolgáltatókon keresztül.
  • Fizetés kriptovalutával a Bitpay szolgáltatón keresztül.
A megrendelt termékeket a Vásárló csak akkor kaphatja kézhez, amennyiben valamelyik fizetési módot kiválasztja a Pénztár oldalon és a termékek valamint a szállítási szolgáltatás díjának összegét kifizette.