VANILLA-SANDS | FRONTPANEL kábelharisnya 100m

Cikkszám SL-FP-VS-100 Kategóriák ,

4.0 mm — 13.0 mm

39 900 Ft / 100m

× 100m

Készlethiány esetén 100 méteres harisnyáink beszerzése átlagosan 4-5 munkanap a gyártótól.

UV-álló

Kábelharisnyáink ellenállnak az UV fény káros hatásainak, így kültéri használat esetén sem kell aggódnod, hogy veszítenek színtelítettségükből vagy akár romlik az anyagminőségük.

Garantált minőség

Élvezni fogod termékeinket!
100% német minőség, 0% kompromisszum.

Gyönyörű színek

100% egyedi színminőség a harisnyázás világában. Az MDPC-X hozza el a legszebb, telített, ragyogó és élénk színeket.

Ólommentes

Az MDPC-X kábelharisnyák a német autóipar legmagasabb minőségi és védelmi előírásainak megfelelően készültek, így nem kell tartanod a melegítéskor fellépő káros gázoktól.

VANILLA-SANDS | FRONTPANEL kábelharisnya 100m

Az MDPC-X VANILLA-SANDS kábelharisnya egy luxus bézs szín a vanília érintésével. Grand-Bleu és White színekkel igazán elegáns projekteket valósíthatsz meg.

A Vanilla-Sands kábelharisnya nem véltelenül lett legendás. Talán még Te is emlékszel az első pár Million-Dollar PC gépre, ahol ezt a színt használták. Igazán elegáns megjelenését az alap bézs szín adja, ehhez jön még egy csipetnyi vanília és egy lehetnyi világos arany szín. Reméljük le fog nyűgözni Téged is használat közben.

A Vanilla-Sands remekül használható kifinomult és elegáns dizájnoknál, sőt beltéri kábelezéshez is ideális, akár a házimozirendszer vagy egyéb szórakoztató-elektronika vezetékeihez, hiszen remekül egybeolvad a parketta színével és igényes megjelenést biztosít akár fehér falon is.

Szürke, fekete és fehér színeinkkel remekül kombinálható, de ha az igazi elegancia és luxus a cél, akkor bátran használd Grand-Bleu, Copper-Brown színünkkel.