Kábelharisnya | XTC

Az MDPC-X XTC kábelharisnya ~2 mm-től ~5 mm átmérőjű tárgyakon használható.
Nagyon rövid távokon akár 5.5 mm-ig is tágítható.

Az alábbi képen egy XTC (Red) és egy SMALL klasszikust (Yellow) láthatsz összehasonlítva. 2 mm-től 4 mm-ig mindkettő tökéletesen használható és csak a személyes preferenciádon múlik, hogy melyiket választod. 5 mm-es külső átmérőnél, mivel az XTC már közelít a maximális átmérőjéhez, kicsit lassabban fogsz tudni haladni vele.

Az XTC mindig tökéletesen zárva tartja a szövést, anélkül, hogy szükség lenne különösebb hosszirányú nyújtásra. A kezdők általában szinte tökéletes eredményt érnek el már az első próbálkozásnál.

Az MDPC-X XTC kábelharisnya a SMALL extrém ellentéte, miközben megőrzi ugyanazt a tökéletességet a műszaki minőségben. Ennek a változatnak a filozófiája a maximális sűrűség a teljes átmérőtartományban. Ezzel logikusan csökken a bővíthetőség. Az XTC kábelharisnyát akár vezeték nélkül vagy csak néhány nagyon vékony vezetékkel is használhatod, hiszen a sűrű szövés miatt megtartja formáját.

Kábelharisnyáink technikai részleteiről, tulajdonságairól és előnyeiről a Kábelharisnya kategóriában olvashatsz.

Ezeket az MDPC-X kábelharisnyákat leggyakrabban szálankénti harisnyázáshoz használják (1.00 mm²-től 1.50 mm²-ig, 15 AWG, 16 AWG, 17 AWG, 18 AWG vezetékeknél) vagy 2-4 db vékonyabb vezetéken (pl. 0.22 mm², 22 AWG, 26 AWG, mint a ventilátorkábelek vagy előlapi komponensek vezetékei).

Kisebb tételben vásárolnál?

Már akár 5 méterenként is vásárolhatsz a
Kábelharisnya | XTC kategóriában.

Nagyobb tételben vásárolnál?

100 méteres tekercsekben is vásárolhatsz a
Kábelharisnya | XTC 100m kategóriában.